Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (4.33 secunde)
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. Esti doar un somer la capatul fiecarei carti (Autor: ... Niculescu a scris si la patru maini, impreuna cu Emil Brumaru. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... S-a intamplat, a fost ceva la indemana.
Carrefour Romania impreuna cu Mars, producatorul Pedigree si Whiskas, lanseaza maine, 3 aprilie, campania "Ajuta animalele din adaposturi", prin care clientii lantului de magazine pot dona mancare pentru animalele fara stapan.
La multi ani, Romania! ... 3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati.
Proaspat inscaunat in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu a promis in fata sefului statului ca prioritatile sale vizeaza contractele legate de infrastructura rutiera si dezvoltarea turismului.
60 de ani de istorie Off Road. ... Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Fosta prezentatoarea de televiziune, in varsta de 40 de ani, mai are doi copii impreuna cu fostul sot, omul de afaceri Bogdan Grecu, pe David in varsta de 14 ani si Mihaela, de 11 ani.
SA¢mbata, el a mai deschis inca un front la Constanta, cu deviza a€žsa darA¢mam Guvernula€œ.
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului. ... I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru se va adresa Cancelariei prim-ministrului pentru a propune modificarea Legii CNSAS astfel incat, indiferent de decizia consiliului, toti politicienii care au angajament la Securitate sa fie obligati sa-si publice dosarul, daca vor sa ramana in viata publica si politica.
Theodor Stolojan a anuntat luni seara ca demisioneaza din functia de consilier al presedintelui Traian Basescu, urmand sa paraseasca efectiv postul pe 1 noiembrie, potrivit Hotnews. Stolojan a declarat ca a luat aceasta decizie pentru ca sustinerea platformei lansate duminica va afecta activitatea sa la Palatul Cotroceni.
Valeriu Stoica a fost exclus aseara din Partidul National Liberal de catre organizatia Sectorului 5, din care facea parte.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca suma alocata in proiectul de buget pentru 2007 pentru Coridorul european IV este de 1% din valoarea totala si permite finalizarea acestei autostrazi in 100 de ani.
Presedintele Traian Basescu a organizat, miercuri seara, o conferinta de presa-fulger in care a scos la iveala biletul trimis de premier. Basescu a precizat ca raportul si cardul de corespondenta i-au fost trimise de Tariceanu in prima parte a anului 2005, prin el propunandu-i un parteneriat cu oligarhiile romanesti.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata. Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului.
PSD nu renunta la demersul de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu si nu va face echipa cu PD, partid care a trecut in barca Opozitiei. Acestea au fost concluziile reuniunii PSD care a avut loc ieri la Senat.
Actiunile de protest ale transportatorilor rutieri sunt evident de natura politica si vizeaza altceva decat cererile propriu-zise, care sunt de o incoerenta stridenta, a declarat marti premierul Calin Popescu-Tariceanu, precizand insa ca Executivul este dispus la o discutie pe teme realiste.
Reprezentantii Avocatului Poporului au responsabilitatea, asemenea institutiilor similare din statele comunitare, de a veghea asupra existentei unui dialog deschis si transparent intre institutiile statului si cetatenii, precum si de a media eventualele conflicte.
Florin Calinescu a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Vila Florica din Stefanetti, ca nu are un program electoral 'facut de acasa', oferta sa electorala urmand sa fie pusa la punct dupa discutiile cu cetatenii din circumscriptia in care candideaza din partea liberalilor pentru un post de senator.
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti.
google-analytics.com